Lajm

Vajza nuk e DESHl se s’kishte shtëpi në Tiranë, KORÇARl i kthen përgjigje: Ty dhe famiIjes tënde…

Tirana është bërë kryeqendra jo vetëm për të rinjtë që duan të ndërtojnë aty të ardhmen por edhe për moshat më të mëdha. Megjithatë një pjesë e mirë e shqiptarëve që duan të jetojnë brenda territorit zgjedhin pikërisht kryeqytetin për veten dhe fëmijët e tyre.SHiFotot/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet