Lajm

“Unë dhe shoqja ime bëmë se.ks kunatin e saj, por mua ai ma bëri më… tani nuk di si ta rregulloj”

Një 29 vjecare ka rrëfyer një histori të çuditshme personale që i ka lënë të gjithë pa fjalë.“Shoqja ime na solli për darkë në shtëpi kunatin e saj,burrin e motrës.Në fillim ai erdhi me pretekstin se do e sillte në shtëpi pasi kishte mbaruar punë dhe ishte vonë që të kthehej me këmbë.Unë dhe shoqja ime jetojmë bashkë,dhe për/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet