Lajm

“Shpirt a ta vesh këtë?”, përgjigjet e burrave shqiptarë do ju shkrijnë së qeshuri

Veshja ende është një pjesë e rëndësishme në marrëdhënien në çift dhe për këtë disa gra e vajza kanë zhvilluar një eksperiment social shumë të veçantë.Meshkujt shqiptarë njihen për temperamentin xheloz dhe si duket përgjigjet e tyre e dëshmojnë edhe njëherë këtë gjë.Një grup femrash shqiptare kanë pyetur bashkëshortët /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet