Lajm

Nusja u kërkon të ftuarve t’i japin asaj 30,000 euro, në mënyrë që ajo të zgjidhë martesën dhe (νίdeo)

Nusja gjithashtu ka gjetur një mënyrë për të shpërblyer para, duke filluar nga një letër falënderimi te mbathjet e nuses, si dhe një fundjavë të kaluar me të porsamartuarit diku në Evropë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet