Lajm

Nuk pranoi të pinte kafe me të se ishte lavazhier, mësimi që i jep djali është i paparë

Një vajzë nuk pranoi ftesën e një djali që të dilnin së bashku për shkak se ishte lavazhier, por kur mësoi të vërtetën ndërroi mendim.Daniel Saavedra njihet për videot e tij të eksperimenteve sociale në rrjet, dhe këtë herë i shkoi në mendje të “maskohej” si lavazhier dhe të realizonte eksperimentin.ShikoVId/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet