Lajm

Nëna 43-vjeçare e 7 fëmijëve ngatërrohet me vajzën e saj që mbush 23 vjet.

Kjo grua nga Utah shpesh poston në Instagram foto dhe video nga palestra, por nuk mungojnë as ato me familje. Aty shihen edhe imazhet nga periudha sa ishte shtatzënë.Jessica thotë se tri herë në javë us htron, derisa fëmijët e saj janë shkollë.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë.