Lajm

Mori celularin e mamit, “i bie tavani mbi kokë” kur sheh mesazhet që s’i priste kurrë

Lisa Wagstaff,zbuloi surprizën më të hi dhur të jetës.Një ditë,ajo vendosi të kontrollonte llogarinë në Facebook të nënës,pasi ajo kishte fjalëkalimin e saj dhe zbuloi se ajo kishte thënë “I love you” një djali që dukej shumë më i ri se ajo.Por gjëja e pakëndshme erdhi më vonë,kur e kuptoi se dashnori mi stik i nënës së saj ishte/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet