Lajm

Mirupafshim Shqipëri, unë po iki : Po lë familjen, shokët dhe shoqet, do të kthehem vetëm nëse

Nga Silvana Begaj:Mirupafshim Shqipëri! Unë po iki! Po lë familjen,po lë shokët e shoqet,po lë diellin,po lë kafen time të preferuar,po lë kujtimet dhe me to po lë dhe gjysmën time! Po e lë se do vi prapë ose se ndoshta do ta marr se s’dua të vi më! Mirupafshim Shqipëria ime! Po lë çdo gjë në duart e të paepurve,kri mit,dr. ogës, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet