Lajm

“Me mua në pushtet do beni s*s, qejf dhe …”, aktorja i habit të gjithë me deklaratën

“Faleminderit që keni ardhur në prezantimin e programit tim, për lindjet dhe shtatzënitë. Shoh edhe disa burra këtu prezentë që në të ardhmen edhe e pamundura do të bëhet e mundur e pse jo, e ju mund të ngelni shtatzënë. Me mua në pushtet ju do të fitoni 100 mijë euro për 1 lindje, ndërsa për binjakë unë do të jap 200 mijë euro. Ori dëgjo këtu, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet