Lajm

Gruaja shōkon me rrëfimin: Më la për një 23-vjeçare, por vjen dhe bën s me mua. Kam në dorën provën shkatërruese

“Këtë vajzën e njohu në punë, dhe ajo e dinte që në fillim që ishte i martuar dhe me fëmijë. Tani ata janë të lidhur por nuk jetojnë bashkë. Këto gjashtë muaj për mua dhe vajzat e mija kanë qenë shumë të vështira. Vajzat e mija tani e urrejnë dhe nuk duan ta shohin, edhe pse unë nuk u kam folur keq për të./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet