Lajm

Foto:Kjo është Ina, vajza nga Tirana që merr 200 euro për 2 orë

Vajza nuk kursehet t’i dërgojë foto të trupit të saj djalit “misterioz” me të cilin komunikon.Teksa ai e pyet se për çfarë i duhet paratë,ajo i tregon një “gë njeshtër” të bukur dhe justifikohet.Për çmimin është e prerë dhe nuk diskuton gjatë,vetëm se i bën të qartë që dy herë ka kryer gjithsej ma rrëdhënie në jetën e saj.Shiko fotot me poshte :