Lajm

Ekspozoi gj oksin komplet, 21-vjeçaren desh e zbritën nga avioni: Id iote, le nam! Hidh diçka krahëve!

Njerëz! Nëse veshja ime ju ofendon, më thoni sepse do mbulohesha me gjithë qejf!” Një burrë u çua nga vendi i tij dhe e ofendoi duke e quajtur idiote dhe duke e detyruar të hidhte diçka krahëve.Ajo u ul në vendin e saj dhe veshi një xhaketë për t’u mbuluar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet