Lajm

E nga cmoi nga të pas’met, biznesmeni nuk e priste atë që do i bënte studentja…(VIDEO)

Video e mëposhtme tregon momentin kur një studente kap për gr yke një biznesmen, i cili e kapi nga të pasmet në tren.Ngjarja ka ndo dhur në Sidney.“Isha në tren dhe ai preku prap anicën time. Mendova se ishte diçka si një/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet