Lajm

“E dëgjova gruan time duke me tradhtuar me d.ashnorin, ajo rënkonte, e kur mbaroi më tha se…”

E dashur Deidre,Jam në një hall vërtet të madh.Unë jam 26 vjeç dhe gruaja ime është nje vit me e vogel.U martuan dy vite më parë dhe jemi ne tentative per te bere nje fëmijë.Por një ditë prej ditesh,teksa bisedonim si do ia benim,ma tha troc: tha se ishte lodhur dhe kishte filluar t’i mërzitej s eksi me mua…sipas saj na ka kapur rutina/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet