Lajm

Aktorja duke treguar tatoazhin, ak si dentalisht tregon edhe gjo ks in

E padyshim që atë e ka nd arë me fansat e shumtë që i ka në rrjetet sociale.Ajo beri publike shume video dhe foto duke u munduar te marr me shume vemndje me tatoazhin qe kishte ber ne krahe, por ne nje video live ajo tregoi me shume se duhet: shiko vid me poshte: