Lajm

Treni i shpejte qe lidh Shqipërinë me vendin fqinj/ Edi Rama jep lajmin e madh: Puna nis

Treni i shpejte qe lidh Shqipërinë me vendin fqinj/ Edi Rama jep lajmin e madh: Puna nis

Treni modern do të jetë në interes dhe të portit të ri që do të ndërtohet në Durrës dhe më pas linja tjetër hekurudhore do ta lidhë Shqipërinë me Kosovën..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …