Lajm

Shqipja e akuzoi për lidhjen e fshehtë me Andin, reagon ashpër Melisa: K****ë e vogël

Shqipja e akuzoi për lidhjen e fshehtë me Andin, reagon ashpër Melisa: K****ë e vogël

Por, gjatë gjithë kësaj kohe Shqipja e ka quajtur marrëdhënien e tyre një lojë të pistë për publikun dhe ka hedhur vazhdimisht foto e materiale për të vërtetuar “lojën” e çiftit..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …