Lajm

Pse qeni disa njerezve i leh kurse te tjereve jo? Pergjigja e nje veterineri

Pse qeni disa njerezve i leh kurse te tjereve jo? Pergjigja e nje veterineri

Qente janë gjithmonë një roje kur një i huaj pushton territorin e tyre. Kur kafsha juaj e preferuar ulet, kjo do të thotë agresion ose ankth të thjeshtë. Ndonjëherë, megjithatë, ajo me gëzim do të shkundë bishtin edhe tek një i huaj./.,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …