Lajm

Pamja interesante e deles qe i ik.i pronarit per 6 vite per tu mos qet.hur…!!

Pamja interesante e deles qe i ik.i pronarit per 6 vite per tu mos qet.hur…!!

Një dele në Zelandën e Re me emrin Sh.rek u arr.ati.s nga kopetë e saj dhe u fsheh në një shpellë për gjashtë vjet, duke mos dashur të qet.hej..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …