Lajm

‘Nuse në Shkodër’, Marina Fara zyrtarizon lidhjen në Dubai me biznesmenin

‘Nuse në Shkodër’, Marina Fara zyrtarizon lidhjen në Dubai me biznesmenin

Si gjithnjë brunia se ksi di sesi të ngrejë temperaturat me pozat se ksi edhe në dimër.Por, ndryshe nga herët e tjera, ajo s’i ka kursyer edhe pozat me partnerin.Duket se marrëdhënia mes të dyve është drejt kurorëzimit..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …