Lajm

Një çift gjen një KUTl s ekrete të vitit 1951 dhe ajo i NDRYSHOl jetën atyre

Një çift gjen një KUTl s ekrete të vitit 1951 dhe ajo i NDRYSHOl jetën atyre

A është normale të gjesh një kuti të mbushur me dollarë? Ky çift amerikan u bekua me një fat të tillë dhe më besoni se fati i tyre më bën xheloz..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …