Lajm

Jam 60 vjeç dhe kjo perime më PASTROl mëIcine, largoi yndyrën nga TRUPl dhe PASTROl plotësisht zorrën e trashë

Jam 60 vjeç dhe kjo perime më PASTROl mëIcine, largoi yndyrën nga TRUPl dhe PASTROl plotësisht zorrën e trashë

Kjo recetë përmban një nga perimet më të shëndetshëm në botë – panxhar. Gjëja më e mirë është se ju duhen vetëm 4 përbërës të thjeshtë..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …