Lajm

I martuar 18 herë, i moshuari nga Lushnja tregon historinë e jetës së tij

I martuar 18 herë, i moshuari nga Lushnja tregon historinë e jetës së tij

Martesën e tij të parë e ka lidhur kur ishte 18 vjec, kurse të fundit 44 vjeç. Jeta e tij nuk ka qenë aspak e lehtë, për shkak te gjendjes së rënduar ekonomike shumë gra kanë preferuar të ndahen prej Asllanit..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …