Lajm

Historia e njeriut që u ka shpëtuar jetën mbi 300 personave

Historia e njeriut që u ka shpëtuar jetën mbi 300 personave

Nuk e paguan njeri për ta kryer këtë punë, por e bën prej mëse 13 vitesh. Të gjithë e njohin si ‘Ëngjëlli i Nanjing’, një qytet i Kinës me mbi 8 milionë banorë. .,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …