Lajm

Habiten mjekët, 11-vjeçares i zh’duket tu’mori i pashërueshëm, vetëm me këtë metod…

Habiten mjekët, 11-vjeçares i zh’duket tu’mori i pashërueshëm, vetëm me këtë metod…

Një 11-vjeçare që ishte diag.nos.ti.kuar me t’u.mor në kokë, në një pozicion aq të vës.ht.irë të trurit sa nuk hiqej dot me ope.rim, tani i ka lënë mjekët me gojë hapur..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…