Lajm

Gratë shqiptare e duan shumë Meralin e ”Lule të Vetmuara”, por ka ndryshuar aq shumë sa vështirë se do e njihni..!!

Gratë shqiptare e duan shumë Meralin e ”Lule të Vetmuara”, por ka ndryshuar aq shumë sa vështirë se do e njihni..!!

Aktorja turke Aleyna Solaker, u bë e njohur për publikun shqiptar nga telenovela ‘Lule të vetmuara’.Por së fundmi ajo është vënë në qëndër të vëmëndjes nga fotot e publikuara, ku duket shumë ndryshe..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …