Lajm

Garon për deputete me PD-në, Flutura Açka rrë.qeth dhe qan gjatë fjalimit: Dua të realizoj ëndërrë e djalit që s’jeton më

Garon për deputete me PD-në, Flutura Açka rrë.qeth dhe qan gjatë fjalimit: Dua të realizoj ëndërrë e djalit që s’jeton më

Unë nuk di të mbaj fjalime politike, por di të flas me zemër. Edhe pse jam njeri i fjalës, nuk e kam të lehtë të ndaj emo.cionin, nis edhe më merret goja kur flas për gjëra shumë të dashura”….,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …