Lajm

FSHATARl mbolli domatet dhe nuk po i RRlTESHlN, por kur ai pa se si i RRlSTE komshiu domatet te veta ai “truIIoset” fare!

FSHATARl mbolli domatet dhe nuk po i RRlTESHlN, por kur ai pa se si i RRlSTE komshiu domatet te veta ai “truIIoset” fare!

Keshtu ai vendosi te mbjelle domate me qe po fillonte te ngohte edhe koha. Por pasi i mbolli domatet, vuri re se ecuria e tyre ishte shume e avasht..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …