Lajm

E fundit! Arjan Sala “Dëshmor i Atdheut”, zbulohet porosia e Edi Ramës

E fundit! Arjan Sala “Dëshmor i Atdheut”, zbulohet porosia e Edi Ramës

Ai sqaron se janë në pritje të përfundimit të ekspertizës ligjore dhe propozimit të Prefektit të Tiranës për të marrë vendimin e menjëhershëm..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …