Lajm

Do mbeteni pa gjumë…. Shikone si peshku ka ten.tuar per ta marrur me vete por… VIDEO

Do mbeteni pa gjumë…. Shikone si peshku ka ten.tuar per ta marrur me vete por… VIDEO

Do mbeteni pa gjumë…. Shikone si peshku ka tentuar per ta marru me vete por…Rasti qe do te shihni do t ju le pa gjume….Gruaja shkon ne gjueti per peshqit dhe arrin te kap kete peshk me te cilin edhe ushqen familjen .,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …