Lajm

Behuni gati! ‘Hëna e Krimbit’ po vjen! Kjo është dita kur do të “elektrizojë” qiellin

Behuni gati! ‘Hëna e Krimbit’ po vjen! Kjo është dita kur do të “elektrizojë” qiellin

. Ajo quhet ndryshe “Hëna e Krimbit” sepse përkon me ardhjen e pranverës, e cila dëshmon largimin e dimrit dhe çeljen e gjithçkaje në jetë. .,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …