Lajm

A e keni ditur? Përse nuk duhet të kaIoni natën pranë v arrezave…(Foto)

A e keni ditur? Përse nuk duhet të kaIoni natën pranë v arrezave…(Foto)

Për një arsye të panjohur, një çifti nga Britania iu duk ide e mirë që të bënin një shëtitje ende pa zbardhur dita në va rreza.Por duket se ata nuk ishin vetëm dhe këtë e realizuan pasi panë fotot që kishin shkrepur rrugës..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …