Lajm

19-vjeçarja shqiptare e zhdůkur në Greqi, daIin detajet e para nga hetimet

19-vjeçarja shqiptare e zhdůkur në Greqi, daIin detajet e para nga hetimet

Mediat greke shkruajnë se dikush ende i panjohur ka fshirë të dhënat elektronike nga email-i i saj të cilat sipas hetuesit ishin të dobishme për zbulimin e zhdukjes së vajzës së re..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …