Lajm

Vajza nga Frankfurt të Gjermanisë, kërkoj një mashkull vetem për lίdhje, jo martesë..!!

Jam single dhe as sesi nuk po mund te knaqem ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish burrin tim.Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua ose bashkjetes.Cili do qe je ti qe po e lexon kete hallin tim mendo pak edhe per gje.ndjen ne te cilen gjendem. E ne qofte se ke ndonje shok apo mik qe mendoni/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet