Lajm

Pyten Në Çfarë M,Oshe E Kanë H,Umbur Vi’r,Jëri’në Va,Jzat E Reja Shqiptare? Përgjigjet Që Do Iu Lënë Pa Fjalë….(Video)

Virgjë*ria mbetet një temë mjaft e diskutueshme në shoqëri dhe në vendin tonë konsiderohet ende si një temë tabuu.Mirëpo, duket se e kanë tejkaluar këtë problem. Rasti më konkret ku duket se vajzat apo djemtë nuk e kanë fare problem të tregojnë moshën e humbjes së virgjër*isë. Në një anketë të organizuar nga një përdorues vajzat e reja shqiptare kanë /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet