Lajm

Njihuni me vajzën që ka një sëmųndje të raIIë: I bie të FlKET sa shikon djem të bukur dhe…

Kirsty Brown, 32 vjeç, nga Northwich, Cheshire, është diag nostikuar me katapleksi, një çrregullim që shkakton episode të papritura dhe zakonisht të shkurtra të humbjes bilaterale të t onit të muskujve nga çdo em ocion i f/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet