Lajm

Mësuesja e bënte me NXËNËSlT e saj, kishte marrë më shumë se 10 djem

Mësuesja 40 vjeçe u kërkonte numrin nxënësve të saj dhe ata që pranonin u ”ofronte mësime falas në shtëpi”.U zbulua se ajo mund të ketë kryer marrdhënie me 40 nxënës. Ata që nuk pranonte ajo i ngelte në klasë.Shikovid me poshte: