Lajm

Kjo është mosha kur femrat ‘çme nden’ po nuk paten marredh enle..!!

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë se bëhet fjalë për vajzat e reja që janë rreth të 20-tave, por jo! Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se femrat janë shumë më të interesuara për s.e.ks, në të 30-tat dhe 40-tat e tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet