Lajm

Jam 37 Vjeçare, Jetoj Në München Të Gjermanis, Kërkoj MashkuII Shqiptar Për Lidhje

Jam 37 vjeçare , ekonomikisht e mirë pasi kam punuar disa vite jashte po ashtu kam sallon flokesh per vajza . /Jam single dhe as sesi nuk po mund te knaqem ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish burrin tim.Jetoj /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet