Lajm

Ja Se Si Anviu Ma Co.Ptoi Kë.Mishën Dhe Më Shka.Tërroi Në Kollo Moç

Pasi përfundova me sukses provimet e vitit të parë në fakultetin e Kimisë në Prishtinë, shkova në fshatin ku jeton gjyshi im pak kilometra larg qytetit . Për shkak të temperaturave të larta vishesha me rroba shumë të shkurta dhe kjo si duket ka provokuar jo pak fshatarët. Avniu është komshiu i gjyshit dhe i ndihmon /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet