Lajm

I dërgoi mijëra euro vajzës së bukur që njohu në internet, 59-vjeçari habitet nga ajo që zbulon….

Dave Hazel ra në dashuri me një vajzë të quajtur ‘Linda Smith‘, të cilën ai e njohu përmes një aplikacioni për njohje të reja në vitin 2012.Me kalimin e kohës, m arrëdhënia e tyre po ecte mirë dhe Da ve po shpresonte që edhe të martohej me të dashurën e tij v irtuale./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet