Lajm

Gruaja i gjen burrit foto të të dashurës në telefon, veprimi i saj i Ia të gjithë me go jë hapur

Një vajzë e cila ishte Iidhur me një burrë të martuar, është fr ikësuar shumë nga bashkëshortja e tij pasi ajo i ka gjetur disa foto Ia k uriq në telefonin e të shoqit dhe e kërc ënon se do t’ia publikojë në rrjet.Ajo i është drejtuar /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet