Lajm

E Tra Dhtovaa Bu.Rrin Me Dokt.Orrin, Sepse Unë ‘Rashë Në Das.Huri'(Video)

I tregova gjithçka mamit e babit dhe ata më thanë që nëse e shihja të arsyeshme ta prezantoja në familje, ishte në dorën time, por nëse më vonë ai nuk do tëdilte ashtu siç unë e kisha menduar apo ashtu si ai do të paraqitej në shtëpi, Edhe pse isha e martuar kur e shkova te doktorri u dashurava ne shikim te par.……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn