Lajm

DRITHERUESE: K,Unati Erdhi Për Vizit Në Zvcërr, Dhe Më BËri Që Të Më D,Alin Lo,Tët Duke Më….

Prsh quhem Ardita me burrrin jetoj ne Zvicer ndersa familjet i kemi ne Kosov,familjaret si nga ana ime ashtu edhe nga ana burrit na vijne shpesh ne Zvicerr per te punuar por edhe per vizita,keshtu para dy javesh erdhi kunata tek /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet