Lajm

Dalin Pamjet E Videos ‘PërvëIuese’, Dikush I FiImoi Nga Lart. Ata Po E BËNlN Në TuaIet…

Futbollisti, i cili gjatë orëve të fundit ka përfunduar në mes të një furtune i ka komunikuar avokatit të tij mbrojtës vendimin për të denoncuar autorin e filmimit dhe personat që e kanë shpërndarë.EK SKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe