Lajm

B,Urri Sho Qes Pasi E Kuptoi Se Isha L,Agur Ai Më…

Nje nate shoqja ime me ftoi te shtepia saj sepse kishim per te bere nje projekt pune, shkova ati ishte dhe burri saj, sapo filluam te punojm ne projekt shoqen e thirri nena saj me urgjenc, ajo shkoi dhe mbeta vetem me burrin e /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet