Lajm

Befason 22 Vj,Eçari E B,Ëj Me Dok,Toreshen Që Prej Para 1 Viti,Por Tani Ajo Më L,Ypë Diiçka Që Më Ka..

Befason 22 Vjeçari E Bëj Me Doktoreshen Që Prej Para 1 Viti,Por Tani Ajo Më Lypë Diiçka Që Më Ka..Një djalë 22 vjeçar ka rrëfyer se bën marredhenie me doktoreshen e tij prej një viti, e cila është e martuar. Ajo eshte e bukur dhe/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet