Lajm

Ajo Vet Më Dh,Ezi Zj.Arr.In , Duke Mi Treg Guar…

Gruaja e Besmirit shokut tim:ajo vet më ndezi zjarrin në plazhin e Dhërmisë, duke mi treguar c….e mdhaja Te them te drejten gati cdo vit shkojmë me familje ne bregdetet shqiptare , me grua por ket vit isha vetem dhe kom nji shok qe jeton ca vite qe jeton ne Greqi quhet Besmir, me beri tel dhe me tha se dotma te ishim bashk /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet