Lajm

Ushqehen me ato qe gjejne ne kazanet e ple.hrave, thone se ju dh.emb trupi dhe nuk kane fu.qi..

Ushqehen me ato qe gjejne ne kazanet e ple.hrave, thone se ju dh.emb trupi dhe nuk kane fu.qi..

Një rast i publikuar në medi, tregon se Muharremi nga Kamza, për të siguruar jetesën mbledh mbetjet e riciklueshme në kaz.anet e pleh.rave..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…