Lajm

U ZHYT NË NJË GROPË ME BALTË, E FRlKSHME SE ÇFARË GJETl

U ZHYT NË NJË GROPË ME BALTË, E FRlKSHME SE ÇFARË GJETl

Gëzimi ishte aq i madh sa kameramani, shoku i tij u emocionua shumë, ai gjeti një gjarpër të rrezikshëm, që klasifikohet si një ndër më vdekjeprurësit në tokë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…